Virtuell Kjærlighets Dag – Del din Casual Dating historie

Er casual dating din frekke lille hemmelighet? Eller ville du likt å fortelle folk om eventyrene du finner på internett? På Virtuell Kjærlighets Dag blir du oppmuntret til å dele dine erfaringer om casual dating.
virtuell kjærlighets dag

Eventyrlystne single feirer deres seksuelle frihet på Virtuell Kjærlighets Dag

  • Flere single liker ikke å fortelle andre at de oppsøker seksuelle eventyr online.
  • Virtuell Kjærlighets Dag oppmuntrer dem til å dele erfaringer og å feire virtuell kjærlighet.
  • Finn ditt virtuelle eventyr med C-date!

 

Virtuell Kjærlighet – en frekk liten hemmelighet?

Hvor mange folk kjenner du egentlig som bruker casual datingsider for å finne seksuelle eventyr? Du kjenner nok flere enn du tror. De fleste snakker ikke om at de finner en sexy flørt på nett. En fersk undersøkelse gjort av C-date viser at 15 % har brukt casual dating tjenester online og at mer enn en tredjedel av de spurte som benytter en dating tjeneste på nett, gjør dette av «erotiske» grunner. Men de fleste casual daterne – spesielt kvinnene – synes fortsatt det er pinlig å innrømme at de møter datene sine på nett. 

Virtuell Kjærlighets Dag jobber for å endre dette og oppmuntrer folk til å erkjenne det faktum at de finner kjærligheten – uansett i hvilken form– på nett. Den 24. juli vil par som har funnet kjærligheten på nett, feire sine forhold. Akkurat som single som bruker casual datingsider for å finne sine partnere, vil feire at de takket være casual datingsider, har friheten til å velge hvilke seksuelle eventyr de vil innlate seg på – og med hvem.

Internett har for lengst tatt igjen fester, barer og nattklubber som den enkleste plassen man kan møte noen for gøy, uten forpliktelser. Single med åpent sinn kan raskt og enkelt opprette profiler på casual datingsider for å finne andre med samme seksuelle preferanser og som deler deres fantasier og lyster. Men selv om de er glade og fornøyde med erfaringene sine, ønsker fortsatt ikke mange casual datere å fortelle venner, kollegaer og familie om de virtuelle eventyrene.

Dette kan delvis skyldes at mange ser på sexlivene sine som noe privat og foretrekker ikke å snakke med noen andre om hva som forgår i senga, uansett hvor og hvordan de møtte mannen/kvinnen de deler erotiske eventyr med. Delvis skyldes dette også at virtuell kjærlighet fortsatt generelt blir sett på som noe man skammer seg over. En fersk undersøkelse fra online datingbyrået be2, avslører at selv om en tredjedel av de spurte hadde prøvd online dating, foretrakk halvparten av disse å ikke fortelle andre om at de leter etter kjærlighet på nett. 

Virtuell Kjærlighets Dag ble laget for å skape en mer positiv holdning til virtuell kjærlighet som en moderne, proaktiv måte å finne akkurat den typen kjærlighet man ønsker – uansett om det er en flørt, et romantisk forhold, giftemål, en one-night-stand, en affære eller et ekte eventyr. Tross alt; selv om casual dating begynner som en virtuell opplevelse, når man møtes på date og kommer nærmere hverandre, blir virtuell kjærlighet raskt til virkelig lidenskap.

Virtuell Kjærlighets Dag er din sjanse til å fortelle venner om dine erfaringer og opplevelser med casual dating – og til å finne ut om de har egne spennende historier som de kanskje også ønsker å snakke om.

 

Finn Virtuell Kjærlighet – og gjør det virkelig

Hvis du ikke har oppdaget casual dating enda, registrer deg nå – gratis – og finn ut om casual, virtuell kjærlighet er noe for deg.

Opplev eventyr med klasse