Sex uten forpliktelser eller et fast forhold – hva ønsker DU?

C-date er her for å hjelpe deg å finne spenning og eventyr, for å oppfylle dine fantasier uten at du må binde deg til et fast forhold. be2 er en datingsiden på den andre siden av markedet – en matchmaking side for single som søker et langvarig kjærlighetsforhold.

Matchmaking eller casual dating?

- varig kjærlighet eller en het flørt?
- gjensidig støtte og trofasthet eller ingen forpliktelser?
- be2 eller C-date? Det er opp til deg!

Hva er matchmaking?

Når du leter etter kjærligheten eller et eventyr på nett, er det viktig at du vet hva det er du leter etter, hva de forskjellige tjenestene tilbyr og hvilke av de som leverer det du ønsker. C-date er her for å hjelpe deg å finne spenning og eventyr, for å oppfylle dine fantasier uten at du nødvendigvis trenger å forplikte deg til et langvarig forhold. be2 er et eksempel på en datingside som befinner seg på den andre siden av markedet. be2 er en matchmaking side som hjelper sine kunder med å finne en kjæreste til et fast og forpliktende forhold.
I casual dating er seksuelle preferanser og felles lyster de viktigste kriteriene til matchingen. Målet for de fleste medlemmene er umiddelbar tilfredsstillelse. Med en matchmaking tjeneste er kompatibilitet nøkkelen. be2 ser etter delte holdninger og verdier og rangerer deres viktighet for hver enkelt kunde. Disse preferansene blir sammenlignet og matchet. be2 sammenligner for eksempel hvor tradisjonelle eller moderne holdninger kundene har i forhold til kjønnsrollemønsteret. Dette er en viktig dynamikk i matchmaking prosessen. Hovedmålet til single som benytter seg av en seriøs matchmaking tjeneste er å finne en livspartner.

Å være kunde hos både be2 og C-date

Men disse motsetningene må ikke nødvendigvis utelukke hverandre. Hvem har sagt at man ikke kan lete etter et langvarig kjærlighetsforhold og kortvarig tilfredsstillelse samtidig? Mange be2 medlemmer benytter C-date for å fylle ut ‘tomrommet’ mens de venter på at drømmepartneren skal dukke opp. be2 tjenesten handler om å finne langvarig kjærlighet og det kan være fint å ha noe som skjer i mellomtiden.

På samme måte, hvis man er C-date kunde, og de nådeløse rundene med tilfeldig flørting og hete stevnemøter begynner å føles meningsløse, kan man begynne utfordringen med å finne et seriøst forhold mens man har litt uforpliktende gøy på siden. Casuale forhold kan være veien til kjærlighet, men dette fungerer ikke for alle. For noen betyr det å virkelig bli kjent med en person ikke å ligge med personen allerede første natten. Hvis dette er et element du kunne tenke deg å tilføye datinglivet ditt, kan be2 tjenesten fungere veldig bra for deg.

Casual dating eller matchmaking – hva er riktig for deg?

Registrer deg nå og prøv casual dating hvis du ikke føler for å slå deg til ro riktig ennå ELLER du kan teste be2 matchmaking tjenesten her gratis!

Opplev eventyr med klasse