Priser, kostnader og medlemskap på C-date

Ikke alle dater kommer med en prislapp. På C-date, vil du møte folk som er ute etter private, erotiske møter uten økonomiske interesser. Registrering er kostnadsfritt, men finn mer ut om prisen for vårt Premium-medlemskap

Vilkår og pris for C-date Premium-medlemskap


- Registrer deg gratis (link to quickreg) for å se kontaktene dine og finne ut om du er interessert
- Hvis du ønsker å se alle profilene i sin helhet, inkludert bilder av matchen, og beholde matcher lengere enn 24 timer, kan du oppgradere til en premium-medlemskap.
- Det er tre forskjellige prisnivåer tilgjengelig på C-date, finn ut hvilken som passer best for deg.

Hvorfor betale prisen for et C-date Premium medlemskap?

De beste tingene i livet er gratis? Kjærlighet, sex og luften som du puster bør komme uten noen kostnader. Men hvis du er singel, kommer sex noen ganger festet med en heftig prislapp. Enten det er å tilbringe en natt på en kostbar klubb i håp om å finne en one night stand eller rett og slett betale for seksuelle tjenester.
På C-date kan du registrere deg gratis, opprette en erotisk profil. Registrering for C-date tjenesten er helt gratis og uten forpliktelser, men enkelte funksjoner er kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere. Her er all informasjon du trenger for de ulike prisene, fordelene og betingelsene for et C-date Premium-medlemskap.

Fordelene med et C-date premium-medlemskap

- Med et C-date Premium medlemskap, kan du se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske galleri. - Premium-medlemmer får også å beholde alle sine matcher og markere sine favoritter, så jo lenger du er bruker hos C-date, jo flere kontakter kan du velge mellom.
- Som et C-date Premium medlem, kan du sende personlige meldinger til dine kontakter, for eksempel å starte en erotisk chat eller å arrangere en første date.

Prisen på C-date Premium-medlemsskap

Logg deg inn på C-date profilen for å se de forskjellige prisene som er tilgjengelige, og for å velge Premium-medlemskap som passer deg best:
-3-måneders pakken er flott for folk som ennå ikke er sikker på om de ønsker å være Casual Dater på lang sikt, men ønsker å prøve C-date. For et 3 måneders Premium-medlemskap betaler du den høyeste prisen per måned, men mindre totalt, siden abonnementet bare går tre måneder av gangen.
-Vårt 6-måneders Premium medlemskap er utpekt som "Beste valg" fordi det er vårt mest populære produkt. Den månedlige prisen er lavere.
-12-måneders Premium-Medlemskap koster mindre igjen, for medlemmer som allerede vet at de liker Casual Dating og ønsker å ha tilgang til erotiske kontakter uansett hvor de er.Dette er den den rimeligste C-date pakken vi tilbyr.

Ettersom prisene er forskjellig avhengig av land og valuta, og endres fra tid til annen, kan du logge deg inn på din C-date konto og klikk på "Priser" for å sjekke gjeldende Premium-medlemskap priser.

Hvis du allerede er Premium-medlem, kan du kontrollere Premium medlemskap statusen og finne ut hvor lenge det er gyldig, ved å logge inn og klikke på "Min profil / Innstillinger / Ditt Medlemskap".

Den automatisk fornyelsen av ditt C-date abonnement kan avsluttes når som helst.
 Finn ut mer om kanselleringen her

Se alle C-date priser

Bli full C-date Premium-medlem nå. Logg inn for å se priser og finn ut mer om fordelene!

Opplev eventyr med klasse