Par søker kvinne til trekant – tre ganger nytelse

Noen par som leter etter en kvinne til sengekosen har allerede prøvd det, andre drømmer om å gjøre det, mens noen bare er nysgjerrige på hva en trekant er. Vi forklarer deg den hemmelige lysten til par som ønsker å dele sengen med en kvinne.

Hvor på internett kan par finne kvinner som kan være med på sexleken?

- Lyst på en trekant?
- Par som søker en kvinne til å utfylle deres seksuelle eventyr, kan finne den perfekte kvinnen online.
- Registrer deg gratis på C-date og finn den riktige partneren til en trekant som vil tenne dere begge.

For par som søker en kvinne kan fantasiene bli til virkelighet

I følge en undersøkelse, har bare 12 prosent av alle par vært med på en trekant. Men de fleste par fantaserer om å ha en kvinne til med i sengen. Spesielt menn liker tanken på å ha det gøy med to kvinner, bli hisset opp av dem og se dem ta på hverandre. Kvinner har også disse lystfulle tankene. Å bli skjemt bort av en annen kvinne og ta seg av en annen kvinne høres spennende ut, men kvinner er ofte mot ideen om å la en annen kvinne slippe til i forholdet.
Tillit er viktig for begge partnere i en trekant, men også den andre kvinnen som er involvert. Et par bør nøye overveie om de virkelig ønsker en trekant før de leter etter den rette kvinnen.

Hva må par som leter etter en kvinne være klar over?

1. Vil jeg virkelig?
Oppklar som par om du virkelig vil og er klar for å la din hemmelige fantasi bli til virkelighet før en tredje person blir involvert. Ikke la sjalusi komme i veien når det allerede er for sent.

2. Som par, hvilken type kvinner ønsker dere?
Dere blir kanskje ikke tiltrukket av samme type kvinne, men par som ønsker å ha med seg en kvinne til i sengen, må inngå kompromisser begge kan være fornøyde med – og en kvinne som begge kan tenne på.

3. Hvem gjør hva?
Klargjør hva som skal skje i sengen mellom dere som par og kvinnen dere inviterer. Skal dere to ha sex og la kvinnen se på? Skal en av dere ha sex med kvinnen mens den andre av dere ser på? Eller skal dere ha en skikkelig trekant hvor dere begge skal ligge med kvinnen?

4. Bytt på turer
Forskjellige partnere, forskjellige posisjoner, dette betyr at en part må ta en pause for å la den andre komme til. Ikke bli sjalu over at ingen tar på deg, men len deg tilbake og nyt det du ser.

Par som søker kvinner, kan registrere seg online og finne den rette personen til deres trekant gjennom C-date.

Opplev eventyr med klasse