Ekte Casual Dating historier - del C-date opplevelsen!

C-date opplevelsen er spennende for alle, men ikke alle snakker om det. Casual Dating er et tema noen mennesker ikke liker å fortelle andre om, men vi har funnet de beste virkelige Casual Dating historiene.

Casual Dating erfaringer

- Vi elsker å lese om ekte Casual Dating erfaringer
- Andre folks erfaringer på C-date kan være en turn-on og en inspirasjon
- Registrer deg nå for å starte din Casual Dating opplevelse

Virkelige Casual Dating erfaringer

De fleste av oss har hatt casual dating erfaringer, men for mange mennesker, er en uformell date, en flørt eller en one night stand noe som forblir en skitten hemmelighet. Selv om du er villig til å fortelle dine nære venner om en sexy casual date, kan det hende at du ikke vil snakke om det offentlig. Spesielt når det kommer til Casual Dating gjennom internett.
De fleste singler liker ikke å fortelle andre at de finner seksuelle opplevelser på nettet. En fersk C-date undersøkelse viste at 15% av folk som har erfaring med casual dating tjenester på nettet, og mer enn en tredjedel av alle som bruker online dating sider gjør det for "erotiske" formål, men de forteller nødvendigvis ikke alle sine venner, familie og kolleger om det.
Vi mener at å lese om de Casual Dating erfaringene fra andre medlemmer er inspirerende - og det kan være en turn-on - så vi fant de beste virkelige Casual Dating erfaringene som fungerer som eksempler for den typiske C-date opplevelsen. Hvis du ønsker å dele din C-date opplevelse, vennligst email oss katrine.olsen@c-date.com med historien din, konstruktiv kritikk eller tilbakemeldinger.

Casual Dating erfaringer fra et C-date medlems synspunkt

Mange medlemmer ønsker å beholde sin dating liv atskilt fra sitt sexliv, så deres lyster er oppfylt uten å bli hastet inn i et forhold. Etter et par casual dates, ender noen opp å falle for en de hadde en flørt med. Dette skjer oftere enn du kanskje tror! Faktisk, ifølge en fersk C-date undersøkelse, har 27% av personer hadde en one night stand blitt til et stabilt forhold!
Kvinnelige medlemmer er generelt mer ivrige etter å dele sine erfaringer om hvordan de blir kontaktet på C-date. Kvinner generelt sier menn er mest vellykket når de virkelig tar en interesse i hva kvinner ønsker og reagere deretter. Kvinnelige C-date medlemmer har alltid understrekt at de hater å motta grove og uinspirerte meldinger, men at de liker å få personlige meldinger som viser noen tok seg tid med å ta det første skrittet.

Del din personlige C-date erfaring


Uansett hva din C-date erfaring er, så er vi alltid glad for tilbakemeldinger fra medlemmene. Vi elsker å høre om positive erfaringer (hvem gjør ikke det), men konstruktive tilbakemeldinger fra medlemmer som har hatt en negativ C-date erfaring hjelper oss med å forbedre vår service. vennligst send en epost katrine.olsen@c-date.com for å dele din C-date opplevelse!

Opplev eventyr med klasse