Det er på restaurant det skjer

Se utskriftsvennlig utgavePDF version
Hvor ville du møtt en hot date for første gang? I en avstemming på C-date.no valgte over halvparten av deltakerne restauranten som sitt foretrukne møtested.

Den klassiske «gå ut og spise»-settingen ble foretrukket av hele 54 prosent. Verdensmester i kokkekunst fra 1993, Bent Stiansen, står bak en av Norges beste restauranter, Statholdergarden. Casual News tok en prat med ham om tallenes tale. Han sier at ikke merker spesiell pågang fra «ferske» par.

– Men det er alltid trivelig med mennesker som vil imponere noen med en hyggelig middag. Gjestene våre er hovedsakelig fra 30 år og oppover. Det er alltid mye par her, og så er det familie- og forretningsmiddager. Hva vil du anbefale for de to som har sitt første møte hos dere?

– Vi har en seks-retters meny hver dag så jeg anbefaler den. Det kan være alt fra sjøkreps skalldyr, skrei, noen ganger har vi hjort på menyen, ulike oster. Denne menyen byttes hver dag.

Noe overraskede svarte hele 37 prosent at de ville møtt en person hjemme hos en av partene til første date. Kun 9 prosent gikk for tenåringsfavoritten kino.

Opplev eventyr med klasse