C-Date

Hva er Casual Dating?

Det du kanskje kjenner som C-Dating, har nå blitt C-date.

Vi har fått nytt navn, men C-date står for det samme som C-Dating, nemlig casual dating. Så hva er casual dating? Jo - det kan kalles ”forhold uten forpliktelser”. Casual dating er den perfekte måten for frigjorte voksne å komme i diskret kontakt med andre likesinnede. Det handler om å oppleve ukompliserte og uforpliktende, men allikevel givende relasjoner. Medlemmene våre har intime forhold som ikke nødvendigvis er ment for å vare lenge. Frihet etter mottoet: Alt kan, ingenting må.

Det er mye positivt ved å være singel, men å lete etter den ”rette” kan til tider være frustrerende. Det er vitenskapelig bevist at mennesker med et tilfredsstillende sexliv er sunnere og lykkeligere - så hvorfor vente?

Casual dating med C-date er ukomplisert, uforpliktende og tilfredsstillende, og er løsningen for deg. Visste du forresten at 90% av de som holder på med casual dating finner hverandre på nettet?

C-date står for casual dating. Dette kan være en normal dato eller et erotisk eventyr. Det fine med casual dating er åpen utgang. Det er ikke noe press. Hvis noe vil det passe en vakker kveld.

C-date hjelper deg med å finne din perfekte casual date.

Registrer deg gratis nå!

Opplev erotiske eventyr med klasse